LIITY JÄSENEKSI

Suku- /jäsenlomake
word-lomake
- Tulosta sukulomake tai tallenna ja lähetä sähköpostilla sihteerille
- Olet tärkeä lenkki Järveläis-sukuketjussa. Liity mukaan, Järveläisten joukossa on mukava olla.
- Jos sukulomakkeen tietoihin tulee muutoksia, ole hyvä ja täytä tämä lomake ja lähetä sihteerille.
-Muista osoitteenmuutokset, myös sähköpostiosoite !
Sukutietojen päivityslomake
Sukuseurassamme on nyt virallisia jäseniä 134 henkilöä. Ihan hyvä, mutta todella pieni porukka, kun meitä Järveläisiä on Suomessa kuitenkin moninkertaisesti. Uusi hallitus toivookin Järveläisten sukuun kuuluvia (nimen ei toki tarvitse olla Järveläinen) enenevässä määrin liittymään mukaan seuran toimintaan. Toiminta on tällä hetkellä vireää: suku- ja perinnetietojen sekä valokuvien keruu jatkuu edelleen, Sekä  Kannaksen, että Savon materiaalia voi Pirkko Saarnille. Sukuseuran vaakuna-aihe valittu ja sitä tehty standaari, ensimmäiset sukukirjat ovat valmistuneet ja seuraavat valmistuvat lokakuussa 2015. Kotisivuja päivitetään  ja tiedotteita toimitetaan ja postitetaan tarpeen mukaa. Kahden vuoden päästä pidettävää uutta vuosikokousta ja sukujuhlaa ryhdytään pikku hiljaa suunnittelemaan.

Seuran jäsenille on yhteenkuuluvuuden tunteen ja toistensa tapaamismahdollisuuksien lisäksi tarjolla monipuolista tietoa Järveläis-sukujen eri haaroista ja sukupolvista sekä vanhoista perinteistä. Sukukirjoista on luettavissa myös kiehtovia Järveläis- tarinoita sekä juttuja mielenkiintoisista henkilöistä ja tapahtumista. Liity itse mukaan tai jos jo olet seuran jäsen, pane sana kiertämään. Mitä useampi maksanut jäsen, sitä monipuolisempaa voi olla seuran toiminta. On myös erittäin tärkeää, että mahdollisimman moni Järveläinen olisi mainittu myös tulevissa sukukirjoissa. Yhdistetyn liittymiskaavakkeen ja sukutietolomakkeen löydät näiltä kotisivuilta. Lisätietoja voit kysellä seuran sihteeriltä, kontaktitiedot löytyvät seuran uuden hallituksen nimilistasta.

Seuran logolla varustettuja hyvälaatuisia tuotteita on edelleen saatavilla :kyniä, led-valoavaimmenperiä, pinssejä ja lippiksiä Villeltä, standaarit Karilta (katso tilaustiedot myyntituotteet sivulta).

Seuran leikekirjaa
koko seuran historian ajan on pitänyt yllä  Oili Jaatinen. Tulevaisuudessa pidettävän leikekirjan muoto ja ylläpitomenetelmä on vielä avoin.

HUOM! Jos havaitsette sukukirjoissa virheitä, lähettäkää oikaisupyyntö hallituksen jäsenille, niin mahdolliset muutokset tulevat seuraaviin painoksiin.

In memoriam